29.11.2017 г.

P.I.F се представят в ново амплоа на 8 декември

Музикантите от група P.I.F се подготвят за едно уникално шоу с атрактивна мултимедия, което ще бъде навръх 8 декември.
„От много години правихме трибют на Depeche Mode. Беше предизвикателство да се научим как да свирим по компютър, тъй като те са електронна банда, а ние свирим на живи инструменти. След това си дадохме сметка, че и ние можем да добавим електронни компютърни елементи в музиката си”, сподели фронтменът на групата Димо Стоянов.
Вокалистът подчерта, че е задължително всяка банда да започне да обръща по-голямо внимание на сценичното си представяне, тъй като от 100 години насам хората слушат музика с очите си.

P.I.F представят и нова песен, която е заснета в открито море.
"Събрахме се 4 приятелски двойки на един катамаран, който е супер луксозен и скъп. Беше страхотно. Приятелите, с които бяхме, много харесаха песента и започнаха да пеят. Решихме групата да отсъства от клипа. Затова и песента така се казва – „Приятели”. Приятелят е човек, на когото трябва да можеш да вярваш и да разчиташ. За сближаването са нужни и близко чувство за хумор и самоирония", разказа Стоянов пред Bulgaria ON AIR.
Всеки един, който отиде на концерта им на 8 декември, ще получи възможност да си свали новия им албум от сайта на групата. За целта ще се раздават картончета към всеки билет, които ще съдържат нужната парола.

Няма коментари:

Публикуване на коментар