9.11.2017 г.

ДЯДО КОЛЕДА ПАК ОЧАКВА ДЕТСКИ ПИСМА

И през 2017 година „Български пощи“ ЕАД ще организира  традиционния си детски конкурс за най-красиво писмо до Дядо Коледа.   
Приказният Дядо и „Български пощи“ отново напомнят, че всяко детско писмо ще получи личен отговор от Дядо Коледа, ако върху пощенския плик е изписан правилно адрес на подателя и е залепена марка от 65 стотинки.
Тази година крайният срок за изпращане на писмата ще бъде 11 декември. Най-добрите писма ще получат правото да участват в конкурса на „Български пощи“ и ще се състезават за коледни награди.

Вместо адрес на получател, е достатъчно да пише ясно „За Дядо Коледа“.
В навечерието на Коледа през 2016-а над 10 000  български деца изпратиха своите послания до Дядо Коледа с желанието да участват в традиционния конкурс на „Български пощи” за най-красиво писмо до любимия Дядо от Лапландия.  Писмата са с близо 3000 повече от предходната година.
В детските творби имаше всичко –  мечти и надежди, желания и коледни поздрави, грижа за семейството и приятелите, зов за повече добро в целия свят. Като всемогъщ пратеник на това добро, Дядо Коледа получи и многобройни прекрасни рисунки.
В цялата страна конкурсът „Най-красиво писмо до Дядо Коледа” бе съпътстван и от различни интересни ритуали – колективно пускане на писма в специални кутии, украсяване на елхи и празнични програми, детски коледни тържества.
Оценяващата комисия за конкурса „Най-красиво писмо до Дядо Коледа” определи за поощрение общо 88 писма – 50 колективни и 38 индивидуални.
Отличените получиха наградите си по пощата. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар