17.11.2016 г.

Казанлък с награда „Туризъм, култура, фестивали и традиции - 2016“ за „Голяма община“

В конкурса „Кмет на годината 2016“ община Казанлък спечели националния онлайн вот за кмет, който успешно превръща града си в емблема на атрактивни туристически дестинации и фестивали. От името на кмета на Общината Галина Стоянова приза получи началникът на кабинета на Кмета Сребра Касева: „Благодаря на правителството, защото помощта, която ни оказаха бе незаменима и ни даде възможност да вървим напред. Използвам възможността да благодаря на организаторите и да поканя всички на Празника на тракийските царе”, заяви началникът на кабинета на кмета на Казанлък Сребра Касева.
Наградата връчи директорът на Националния исторически музей проф. Божидар Димитров: „За мен е голяма чест и радост да наградя хората, които на дело изпълняват идеите ни от преди 15 години, които трябва да възстановят своите ценности и правят всичко да популяризират историята!“, обяви той.

В рекордната по туристически посещения 2016 г. освен Казанлък, победители в категорията „Туризъм, култура, фестивали и традиции“ са Смолян и Тутракан.

Няма коментари:

Публикуване на коментар