7.09.2016 г.

Турнето на „Тоника СВ” преминава с голям успех, в Стара Загора концертът бил пред провал

Организаторите на турнето на обичаната от много поколения група „Тоника СВ” изпратиха специално съобщение, с което разкриват факта, че концерта на Летния театър на 31 август в града на липите се е бил на крачка от провал, поради липса на организация от страна на домакините. Ето какво пишат продуцентите за своето гостуване на Аязмото:
„Стара Загора посрещна групата с пороен дъжд, който предизвика притеснението на десетки хора, че няма да могат да видят любимата си група. Продавачът на билети Виолета Нанева направи всичко възможно  да отблъсне публиката като върна поне 100 души от билетния център. Въпреки това в мокрия, неосветен и неугледен Летен театър се събра многохилядна публика, влюбена в песните на "Тоника СВ".         
В Стара Загора много сериозно трябва да се замислят за това къде посрещат своите любими изпълнители.
Съветваме организаторите на концерти в Стара Загора да се замислят с кого ще работят и къде ще канят публиката за среща с любимите си изпълнители.

Група "Тоника СВ" и организаторите от "ЕНИ филм" получиха десетки заявки от различни градове в страната, които са в очакване да се срещнат със своите любимци. Изпълнителите обещават скорошни срещи с публиката в цяла България”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар