17.06.2015 г.

Инди Зара с втори концерт у нас на 16 октомври

Френско-мароканската певица Инди Зара подготвя втори концерт в България на 16 октомври, който обещава  да бъде силен и завладяващ като любимия й джинджифилов чай. Зара разкрива, че все още си спомня усещането от срещата с българските почитатели и духа на столицата ни. „Българската публика  ми  остави силно впечатление с искрените си емоции и  чувствения темперамент. София носи атмосферата на моята музика. Нямам търпение  да преоткрия този град отново.“ – споделя самата Зара.
 Певицата ще пристигне в България заедно с бенд от шест души, съставен от изявени имена от соул и джаз музиката, с които ще представи омагьосващо силен лайв. Публиката обожава артистичните й импровизации и шеметното преливане на блус, фънк и реге. Гарантирано изживяването в Sofia Live Club ще бъде уникално, спонтанно и незабравимо с неустоими вокали и музика.
 Инди Зара е певица, актриса и обожава да рисува. Повечето от песните й са на английски, но тя пее също на френски и берберски език.  През 2009 г. излиза първото й EP, в което са включени четири парчета – “Beautiful Tango”, “Oursoul”, “Try” и “Stand Up”. Година по-късно се появява дебютният й албум “Handmade”, издаден от най-престижния лейбъл за джаз музика в света – Blue Note.
Освен всичко останало, първите 200 билета за събитието са на промоционална цена от 40 лв. до изчерпване на количеството и  могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и в Sofia Live Club. След това пропуските за концерта ще струват 50 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар