9.06.2017 г.

„Контрол”, PIF, „Ревю” и „Медикус” отбелязват 30-годишен юбилей на първия Hills of Rock

На 30 юни и 1 юли стартира първото издание на амбициозния пловдивски фестивал Hills of Rock, но списъкът с групи продължава да расте. Към участниците се присъедини италианската хеви метъл банда Arsea, както и култовите български групи „Контрол”, PIF, „Ревю” и „Медикус”, които ще празнуват своите 30 години на сцена. Точната програма по дни, сцени и часове ще бъде обявена на 12 юни, понеделник.
По време на феста ще има специална къмпинг зона за желаещите да посетят събитието на достъпни цени. Всички, закупили двудневен билет за фестивала, ще имат достъп до палатковия лагер срещу 20 лева на човек. Зоната край Гребния канал ще предлага най-необходимите удобства, а именно - отделен пропускателен режим, 24-часова охрана, душове, тоалетни и, разбира се, сянка.
На 12 юни ще бъдат пуснати и еднодневни пропуски за феста на цени 60 (промо за първите 100) и 70 лв. Двудневни билети по 90 лв. също са налични в мрежите на "Ивентим" и "Тикетпро". Големите хедлайнери на Hills of Rock са световните звезди "Гуано Ейпс", "Еванесънс", "Епика" и Three Days Grace. На фестивалните сцени ще излязат общо 30 групи, сред които британците Raveneye, шведите Imminence, българските Hayes & Y, Bloodrush, Krossfire и Sevi, сърбите Shazalakazoo, румънците Basska и други.

Няма коментари:

Публикуване на коментар