7.12.2015 г.

"Сянката на Александър Велики" на Антон Дончев предизвика голям интерес

Най-новата книга на писателя Антон Дончев "Сянката на Александър Велики" изви опашки пред вестникарските будки. Тя се продава от петък в обектите на Lafka, вестникарската мрежа и книжарниците.
„Антон Дончев е жив класик, не мога да пропусна историята му за това как нашите прадеди траките са победили страха от смъртта и повярвали в безсмъртието", коментираха студенти от Софийския университет, които също се сдобиха с новата книга.
Книгата се продава като топъл хляб и в страната. Най-голям интерес към нея има в Бургас и Сливен, коментираха разпространителите на изданието.
"Сянката на Александър Македонски", която излезе вчера на пазара с клеймото на две издателства - "Стандарт" и "Захарий Стоянов", предизвика небивал интерес и сред депутатите. Народни избраници от различни парламентарни групи не пропуснаха първия том, като заявиха, че скоро ще чакат и втората част на пазара.
"Радвам се, че романът има успех, защото той говори за идеите на Александър, продължени от Лизимах", коментира авторът му.

Няма коментари:

Публикуване на коментар