2.06.2024 г.

Медици отново ще пеят и свирят рок на Античния форум, на „Doctor ROCK”?

Трето издание на българския фестивал за лекарски рок групи ще го има отново. Медиците отново ще се изявят на обичайното място – Античния форум в Стара Загора на 28 и 29 юни.

Участват банди от София, Пловдив, Велико Търново и Стара Загора, като задължително условие е поне един от състава-участник, да има медицинско образование. Понякога, медикът може да бъде и здравен министър, както бе миналата година с включването на рокдок Христо Хинков.

Защо „Doctor ROCK”?
Какво ще се получи, ако се съберат на едно място рок банди, в които свирят лекари?
Естествено ДОКТОР РОК - музика, която лекува душата.
Мнозина познават оченият хирург д-р Станимир Трошев, а вече всички знаят за голяма му страст – музиката. Той е басист на групата Led 7 и главен виновник за феста.

„Музиката зарежда с положителни емоции и е важна част от лечебния процес.“, казва д-р Трошев.

В историята на групата “Led 7” членовете се разделят и събират отново, но вече години наред създават нови и по-сложни парчета. Сега имат нова песен, която ще представят на предстоящия фестивал „Dr. Rock Fest“.

Две вечери рок, добро настроение и срещи с приятели предстаят след фестивала „На Зелено” и джазфеста, който вече прекръстен на „Цветята на джаза” и преминал на пряко общинско управление и ще залага само на български изпълнители. Ето и какво плавират рокдокторите....

ПРОГРАМА:

28.06.2024 г.
- Macrophagos - Стара Загора
- Доктори - Пловдив
- Restart Rock Band - София

29.06.2024 г.
- Sutura - Пловдив
- A.CP.C - Велико Търново
- Led Seven Band - Стара Загора

ВХОД СВОБОДЕН

Няма коментари:

Публикуване на коментар