2.02.2016 г.

На кастинг в Зарата ще избират актьори за филма „Роза Дамасцена“

На 15 януари (петък) от 10 часа в Стара Загора, кафе-клуб STYLE на ул. „Хаджи Димитър Асенов“ 142 ще се проведе кастинг за подбор на актьори за българския игрален филм „Роза Дамасцена“.
Кастингът е за момчета на възраст от 7 до 10 години и от 16 до 21 години, както и за актьори и актриси без ограничение на възрастта. За децата не е задължителен актьорски опит.
Филмът „Роза Дамасцена“ е съвременна поетична драма с елементи на мистика. Действието се развива в Розовата долина. Снимките ще бъдат предимно в района на Казанлък. В основата на сюжета е залегнала истинската история на един обикновен човек, който преодолява препятствията и бариерите, собствените си съмнения и сривове, и осъществява мечтата си – да запази и възкреси българската роза и да даде възможност на стотици хора да останат в България.
Режисьор на филма е Тодор Анастасов, сценарист е поетесата Мария Лалева. Във филма участват актьори от различни поколения – Веселин Плачков, Любен Чаталов, Сашка Братанова, Надя Тержуманова, Слава Георгиева, Любомир Фърков, Троян Гогов, Тодор Янкулов, Тезджан Ферад, Симона Халачева и др.
Кастингите се провеждат от Кастинг агенция „Тийм2Филм“.
Телефон за контакти: 0877 22 31 22 – Ирина Коцева – кастинг режисьор

Няма коментари:

Публикуване на коментар