25.02.2016 г.

Емил Конрад представя втората си книга на 27 февруари

Любимецът на тийнейджърите - Емил Конрад, пуска своята втора книга. Тя ще излезе на пазара през март, съобщиха от "Егмонт", които са нейни издатели. 
Конрад ще направи предпремиера на 27 февруари, от 17:30 ч. Тогава той ще отговаря на живо на въпроси на фенове в YouTube канала си. Очаква се влогърът да разкрие подробности около заглавието и съдържанието на книгата си.
Новаторска кампания ще подкрепи предстоящия проект на най-успешния български влогър, съобщиха още от издателството.

Емил Конрад е най-популярният български влогър. След издаването на дебютната му книга – „Нещата, на които не ни учат в училище", която се превърна в издателски феномен на 2015 г., последователите му в социалните мрежи нарастват с огромни темпове. Понастоящем има над 287 хиляди фенове във Facebook и над 215 хиляди абонати в YouTube. Продажбите на книгата му към момента са близо 50 хиляди екземпляра, което е впечатляващ резултата, задминал по продажби повече от световните бестселъри на родния пазар. Вече 58 седмици подред тя присъства в седмичната класация за най-продавани тийн заглавия на верига книжарници „Хеликон". Близо 30 хиляди почитатели се срещнаха с Емил по време на двете му турнета из страната през 2015 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар