1.02.2016 г.

Скорпиънс чукна половин век, идват в София на 17 юли

София е една от спирките в турнето на легендарната германска група - "Скорпиънс" (Scorpions), с което тя празнува своя 50-годишен юбилей, съобщават от "София Мюзик Ентерпрайсис". Концертът у нас ще е на 17 юли от 20 ч. в "Арена Армеец София".
Фенове от няколко поколения, безброй вечни хитове, хиляди грандиозни концерти на няколко континента - "Скорпиънс", безспорно са една от най-популярните и най-обичани рок групи на всички времена.
Сп. "Ролинг стоун" ги определя като "героите на хевиметъла", a Ем Ти Ви ги нарича "посланици на рока".
Бандата отбеляза своя половин вековен юбилей със световно турне, което ще премине и през България.
На 17 юли ще може да се насладим на Рудолф Шенкер, Клаус Майне, Матиас Ябс, Джеймс Котак и Павел Мончивода и да си припомним незабравими хитове като Still Loving You, Rock You Like a Hurricane, Big City Nights и Wind of Change.
Изминали са 50 години, откакто младежите Клаус Майне, Рудолф Шенкер и Матиас Ябс са бродили из улиците на Хановер и са обменяли идеи за записи на свои парчета. За тези десетилетия тогавашните млади музиканти успяват да се превърнат в най-успешната германска рок група на всички времена. Днес "Скорпиънс" са по-енергични от всякога и всеки техен концерт се превръща в истинско събитие. "Забележително е колко добре се справихме и как оцеляхме през всичките тези години, докато рок музиката сякаш излизаше от мода", споделя с усмивка Рудолф Шенкер.
Освен със серия от концерти, "Скорпиънс" отбелязва 50-годишния си юбилей и с нов албум, 19-и поред за групата - "Return To Forever".
Билетите за концерта на групата в София ще бъдат от 50 до 120 лева, като могат да бъдат купени от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.
Продажбата на билетите у нас започва на 3 февруари, като първите 200 билета от всяка ценова категория ще са на промоционална цена с 10 процента отстъпка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар