28.04.2020 г.

За първи път избират онлайн Царица роза

Конкурсът за избор на Царица Роза 2020 ще се проведе за първи път онлайн, в нарочно създадения за целта сайт https://queenrose.eu.  
Явно казанлъчани не смятат да отменят едно от най-големите събития в града си. За разлика от тях заралии вече отмениха филмовия фестивал „Златната липа”, нищо не се говори за традиционния джаз фест, вероятно ще бъде отменен и втория рок фест край чирпанското село Могилово, край туристическия комплекс Мидалидаре. Единствено Кукленият театър се отсрами с онлайн представление в Деня на театъра. Операта, въпреки че подготвя „актуалното заглавие” – „Бал с маски”, засега не се знае кога ще възстанови дейността си. Въобще културните събития се очертават да са доста оскъдни през годината.
Новият формат на провеждане  на конкурса за Царица роза се налага във връзка с предприетите мерки за ограничаване на разпространението на Covid-19 в страната. За първи път гласът на всеки казанлъчанин ще бъде зачетен онлайн чрез личен имейл, а за стриктното спазване на регламента и  отчитане на резултатите ще следи жури със Заповед на Кмета.
В периода 11 май – 1 юни 2020 година гласуването ще се осъществява единствено чрез регистриран e-mail, ето и нужните стъпки за желаещите да участват в избора:
влезте в сайта https://queenrose.eu ;
-Кликнете на „ПРЕТЕНДЕНТКИ”;
-Изберете Вашата претендентка;
-Кликнете на появилата се икона „сърце”;
-Изпишете Вашия e-mail;
-Потвърдете във Вашия e-mail гласуването;
Всички красиви и смели абитуриентки – претендентки за престижната титла в Казанлък ще трябва да попълнят Декларация за информирано съгласие, приложена тук и публикувана в сайта https://queenrose.eu. Даваме път на тяхното въображение инай-свежите идеи за перфектно представяне във виртуалното пространство като следващата владетелка на Долината на розите и на тракийските царе.

Онлайн конкурсът ще се проведе в сайта https://queenrose.eu от 11 май до сутринта на 1 юни 2020 година. Тогава ще бъдат обявени Царица Роза 2020 и нейните подгласнички, а на 5-и юни ще се състои и официалната церемония по коронясване на Царица Роза 2020. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар