5.04.2018 г.

Ограничват достъпа на „Аязмото“, управата плаши с глоби

Община Стара Загора предупреждава гражданите за повишено внимание и по възможност ограничаване на посещенията в парк „Митрополит Методий Кусев“ (Аязмото), където се извършват строително-монтажни дейности, поради възможността за възникване на инциденти с тежката техника, работеща там. Обектът, където ще бъдат усвоени 7 милиона е изцяло заграден от края на миналата година. Според предварителните планове, които никога не се спазват, той трябва да бъде завършен през ноември. Чудно е, защо трябваше да се огради целия парк, който е любимо място за отдих на заралии. Можеха да осигурят поне част от него да бъде функционален и при ремонта. На всичкото отгоре, управата заплашва и с глоби! Ето и следващата част от преслиста:
С оглед осигуряване на безопасността на посетителите в парка, където се изпълняват строително-монтажни дейности, финансирани по проект „Зелена и достъпна градска среда за жителите на Стара Загора – етап ІІ“, Община Стара Загора умолява гражданите да ограничат посещенията си в делнични дни от 8 ч. до 17 ч., за периода на изпълнение на проекта.
Забранява се движението на автомобили по алеите и строителната площадка. Нарушителите ще бъдат санкционирани от компетентните органи.

Това е положението – 2018-а, в най-хубавия град за живеене ще бъдем без център и без Аязмо. Хубавото предстои!

Няма коментари:

Публикуване на коментар