20.12.2016 г.

Коледен концерт на ТРИО РЕВЕРАНС И ПРИЯТЕЛИ

Искрящо празнично настроение, красива музика и балет ще предложи Старозагорската опера в Коледния концерт на 22 декември от 19 часа. „Трио „Реверанс“ събира своите приятели на голяма сцена за спектакъл, в който изобилстват коледни послания – за любовта към музиката и красотата в живота, за приятелството в добри и лоши дни, за силата на подадената навреме ръка….
В празничната вечер ще прозвучат популярни класически мелодии от Шуберт, Вивалди, Чайковски, валсове, евъргрийни, коледни песни, избрани арии и дуети от популярни опери и оперети.  На сцената заедно с Трио „Реверанс“ ще се изявят и солистите на Старозагорската опера – Иван Кабамитов,  Деси Стефанова, Нели Нечева, солисти от балетната трупа на Старозагорската опера, както и малките таланти от Детско-юношеска студия за опера и балет „Маргаритки“.
От 2010 година Трио „Реверанс“ в състав Красимира Георгиева-цигулка, Цветомира Динева – флейта и Павлина Димитрова – виолончело, са заедно като творческа формация. И трите са артист-оркестранти  в Държавна опера-Стара Загора.  Участват в проектите на Операта за най-малките е зрители– „ДО РЕ МИ в пелени“ и „Музичко“, в концерти и различни прояви.

Няма коментари:

Публикуване на коментар