17.10.2016 г.

Битката за Тракия взе главата на беройския треньор, май

Александър Димитров от днес няма да е треньор на "Берое". Това стана ясно след разговор на Димитров с феновете след поредната загуба на старозагорския тим,този път от пловдивския "Ботев" с 3:4 у дома, късно снощи. 
На пресконференцията след мача Димитров заяви, че ще си тръгне само ако тимът не успее да се класира за Лига Европа този сезон. Той обаче бе чакан от десетки фенове на "Берое" пред стадиона, които искаха неговата оставка. Треньорът се опита да поиска нов кредит на доверие от феновете, но такъв му бе отказан. В края на разговора той видимо изнервен заяви, че още утре оставката му ще е на бюрото на изпълнителния директор Илко Русев.

Интересното е, че един друг блуден син – завърналият се и избягaл преди един сезон Жуниор Мапуко направи хеттрик при мача с „Ботев”. Тъй че не е ясно какво искат феновете и кога са прави. Когато скочиха срещу сегашният национален селекционер Хубчев, който бе освободен навръх измислената 100-годишнина на клуба, но вече като почетен заралия, или сега когато гонят световно недоказалия се Димитров. Когато той дойде никой не се замисли, какво може да се очаква от него. Същата е и сагата с Мапуко, оплют при напускането, а сега награден с овации за трите гола, които обаче не стигнаха за победа в тракийското дерби. Сега за фаворит за поста се очертавал бившия треньор на „Лудогорец” и „Левски” Стойчо Стоев. Ще ли не върнат Илиан Илиев?

Няма коментари:

Публикуване на коментар