21.07.2015 г.

Беройци ще подкрепят вицешампионите в Копенхаген, на по-тънки цени

Малката датска агитка на стадиона под Аязмото
Организираните фенове на „Берое“ заминават за Дания, днес, на 21 юли от 20 часа. Очаква се автобусът от екскурзията на НФК Берое да пристигане в Копенхаген около 11-12 часа на 23 юли.
След 11 часа, в четвъртък, сборен пункт за всички беройци, решили да посетят футболната среща ще бъде заведението, намиращо се на адрес Rødager Alle 63, 2610 Rødovre, Дания.
Организирано тръгване от заведението към стадиона в 16 часа местно време. Началото на двубоя е от 19 часа местно време.
Билети за сектора за гости могат да бъдат закупени непосредствено преди мача около 1 час и половина преди започването му, на каса пред самия вход (Indgang „H”/Entrance „H”). Цената на билета ще е 50 датски крони (около 13 лева), по-евтино отколкото заралии платиха за мача миналия четвъртък, на стадиона под Аязмото. Не се знае дали това са цените на билетите за мачовете на Брьондби или беройци ползват специални намаления, в знак на европейска солидарност. На стадион Берое също имаше и малка датска агитка от около 40 човека, в Копенхаген българите вероятно ще са повече.
НФК Берое моли всеки, който разполага с български трибагреник да го носи. Има предвидена хореография в началото на мача, слушайте човека с мегафона и пейте с пълно гърло, уточняват от фенклуба. Това обаче едва ли ще бъде достатъчно, след негативния резултат с 0:1. Освен това датчаните напълно надиграха вицешампионите, въпреки че нито мнозинството от журналистите, нито треньорът Хубчев признаха това. Те изкараха, че едва ли не, мачът бил равностоен, а гола случаен. Под Аязмото беройци разчитаха на чудо, сега треньорът се заканва, че щели да играят атакуващо, въпреки че преди реванша твърдеше, че срещата с Монтана (завършила 0:0) била по-важна. На кое изказване на треньора да вярваме. Явно пак чакаме чудо, но чудеса стават само в приказките…


Няма коментари:

Публикуване на коментар