4.02.2013 г.

С бароков спектакъл край езеро „Загорка” отбелязват Деня на влюбените


Пищни барокови облекла и модели от авангардната мода ще дефилират в р-т „Орфеида” на Парк-Хотел „Стара Загора”  на 14 февруари – денят, в който по традиция Свети Валентин и Трифон Зарезан спорят кой е по-любим на българите. Край езеро „Загорка” се очертава паметен празник за всички влюбени с уникалния Бароков спектакъл „NUCTEMERON(Светлината на нощта), създаден специално за Парк-Хотел „Стара Загора” от диктаторите на авангардната и клубна мода Кристина и Константин Вампила.
В ръцете на двамата ескцентрични дизайнери са се родили костюмите на Елица и Струднжи към клипа на песента „Вода”, с която България постигна най-доброто си класиране в „Евровизия” досега.
Началото на спектакъла „NUCTEMERON” е в 20 часа. Всеки гостите на р-т „Орфеида” ще бъде посрещнат с чаша шампанско „А`ла Казанова”. Шеф-готвачите пък са замислили специално Меню за влюбени, включващо „Любовна салата”, предястие „Наслади ми се”, основно ястие „Горещо сърце”, десерт „Мон Амур”, бутилка луксозно вино за двама и безалкохолни напитки.
Празнуващите ще видят първи новата колекция барокови и авангардни модели на Кристина и Константин Вампила, наречена „NUCTEMERON” – „Светлината на нощта”. Ще ги представят красивите момичета от балет „Мистик”, които ще влязат в ролята на манекени.
Представяйки колекцията, балерините ще изпълнят различни кабаретни етюди. В ролята на водещ Кристина Вампила ще разкаже историята на представяните барокови облекла, символиката на орнаментите и материята, от която са изработени. Аплодираната по европейските оперни сцени млада старозагорска певица Кристина Иванова ще изпълни букет от оперни арии на барокови композитори и съвременни джазови импровизации. Гостите на Бароковия спектакъл ще имат възможността да разгледат експозиция на оригинални маски от карнавала във Венеция.
Изненадите на вечерта със сигурност няма да свършат до тук. С финала на бароковия спектакъл започва DJ парти, дирижирано лично от диджей Ники Колев. А след 23 часа любителите на интимното осветление и музика ще могат да се пренесат в стилния Пиано бар „Кибела” на Парк-Хотел „Стара Загора”, за да чуят и запеят любимите си песни на чаша добро питие с пианиста Ники Дренски, споделят в аванс организаторите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар