6.02.2013 г.

Още български филми през февруари в „Различният комсомол”


Отново български филми представят през февруари в кино РАЗЛИЧНИЯТ КОМСОМОЛ:
 „Още една мечта“ е филм пълен с красавици като Койна Русева, Диляна Попова, Мария Силвестър, Ирена Тодорова, Мира Бояджиева, както и с участието на Деян Донков и на режисьора - Николай Мутафчиев.
„Летете с Росинант“ е комедийния мюзикъл, копродукция на България, Сърбия и Австрия с музика на Горан Брегович и цяло съзвездие наши комици – Георги Мамалев, Татяна Лолова, Кръстьо Лафазанов, Мая Новоселска - както и музикалните звезди Ибряма, Нона Йотова, Митко Щерев и др.
И двата филма ще бъдат излъчвани с английски субтитри за да бъдат достъпни за чуждестранните граждани, живеещи в Стара Загора.
 Продължава и поредицата руски филми, предоставени за безплатни прожекции от Руския културно-информационен център София – този път класиката „Горещ сняг“ и военният екшън, посветен на руската авиация „07 сменя курса“.
Предстоят и още образователни прожекции на теми като борбата с тютюнопушенето, алкохола и наркотиците, реализирани съвместно с партньорите на РАЗЛИЧНИЯТ ПОГЛЕД по проект Младежка Кино-Зона – Регионална Здравна Инспекция и Превантивен Център за борба със зависимостите към Община Стара Загора. Покрай шумно празнуваните Свети Валентин и Трифон Зарезан, да се замислим как сме свикнали да живеем с пороците и за съжаление, да се забавляваме основно чрез тях. 
Детското съботно кино продължава да представя най-добрите дублирани на български филми от КИНОМАНИЯ 2012 – хитовите в София и Пловдив „Снежинко, бялото горилче“ и „Клечко попада в приключение“ караха пълните с деца и родители зали искрено да се смеят и радват.
Очаквайте също интересни гостувания на артисти, кино-вечери и вълшебни празненства в другото арт-пространство на Сдружение РАЗЛИЧНИЯТ ПОГЛЕД - Къщата на Архитекта на ул. Сава Силов 37, където през януари се проведоха 3 издания на Испански клуб (всеки четвъртък от 19:30 ч.), Рожден ден на Моцарт (27.01.) и Арт-работилница за месеца на любовта (1.02.).

Няма коментари:

Публикуване на коментар