5.02.2013 г.

Съдия-изпълнител продава ресторантът на Аязмото


Частният съдебен изпълнител Гергана Илчева е обяви в регистъра на публичните продажби, че от другия понеделник, 11 февруари 2013 г., в канцеларията на Районния съд в Стара Загора ще се приемат наддавателни предложения по публичната продажба на сградата на бившия ресторант „Аязмото“ в парк „Митрополит Методий Кусев“ с площ 832 кв.м, собственост на ипотекарния длъжник „СК АЯЗМОТО“ АД, ЕИК 201650501, представлявано от Стойчо Кълвачев. Публичната продажба се предприема за удовлетворяване на вземането на „КРЕДИ АГРИКОЛ-БЪЛГАРИЯ“ ЕАД – София.
Началната цена, от която ще започне публичната продан, е в размер на 685 000 лева. Задатъкът за право на участие в търга е 1/10 част от началната цена на продаваемия имот. Желаещите да го купят могат да се явят в сградата на Старозагорския районен съд всеки присъствен ден и час, за да прегледат книжата.
Ресторантът бе собственост на „Балкантурист” и бе любимо място за заралии. В „новото време” той бе продаден по схемата на РМД на Стойчо Кълвачев. Явно кризата сериозно се е отразила и на неговия бизнес…

Няма коментари:

Публикуване на коментар