21.12.2010 г.

ЕВРОБЕТ дава заплати без да се налага да се работи за компанията

Петима любители на забавните числови игри ще спечелят 2 бона заплата за всеки един от месеците на 2011 година.
Те ще имат уникалната възможност да спечелят заплата в размер на 2000 лв. на месец и то без да работят, от организатора на игрите ЕВРОШАНС, ЛОТОДЖАКПОТ и ЛОТОМАНИЯ. На 13 декември 2010 г. стартира Коледната кампания на Евробет, която ще продължи до 16 януари 2011 г.
В нея ще могат да вземат участие всички лица, навършили 18 години и пуснали талон за една от трите игри на ЕВРОБЕТ на стойност поне 2 лв.
Срещу всеки пуснат талон играчът ще получава от букмейкърите формуляр за участие, състоящ се от две части – aвтобиография и мотивационно писмо.
След попълване на всички празни полета във формуляра, играчът пуска автобиографията в специалната кутия в пункта, а мотивационното писмо запазва за себе си.
Всеки четвъртък в продължение на пет седмици ще бъде изтеглян един късметлия, който ще получи мечтаната заплата, при това, без да има каквито и да било задължения и отговорности към компанията ЕВРОБЕТ.
"Това е нашата коледна изненада към любителите на модерните забавления. Вярвам, че идеята за едногодишен договор с месечна заплата 2000 лв., без да се изисква квалификация и без задължения и отговорности, е примамлива и интересна.
Желая късмет и много успехи през цялата 2011 г. на всички играчи на ЕВРОШАНС, ЛОТОДЖАКПОТ и ЛОТОМАНИЯ", заяви управителят на ЕВРОБЕТ Олга Тодорова. От изявлението на фирмата не става ясно дали върху „заплатата” ще се начисляват осигуровки... Покрай есемес за милиони, „кутиите на късмета” на Румен Луканов и други телевизионни и хазартни игри необходимо ли е на човек да работи? Със сигурност обаче парите няма да стигнат за всички! Все пак е криза...

Няма коментари:

Публикуване на коментар