22.12.2010 г.

Рок-Коледа в зала „Универсиада”

Уникален Коледен Рок концерт  с участието на най-големите български звезди и със съпровод на симфоничен оркестър ще се проведе на Коледа, 25 декември от 19:00 часа в зала "Универсиада".
В продължение на часове Милена Славова, Васко Кръпката, Кирил Маричков, Валди Тотев, Буги Барабата, Кольо Гилъна, Ревю, Ахат, Тома, Уикеда, Обратен ефект и други  ще изпълняват своите най-известни хитове, които са оставили дълбоки следи в нашата култура и се пеят от поколения насам.
Най-доброто от българската рок музика ще звучи в комбинация със симфонична оркестрация, с участието на Нов Симфоничен Оркестър, като класическите примери в световната практика -  групите " Металика", "Лед Цепелин", "Дийп Пърпъл", "Стикс" и " Пинк Флойд".
Коледните костюми и светлинни ефекти допълнително ще допринесат за празничната атмосфера на изпълненията.
Цялостната визия на концерта е в uоледен дух. Декорацията и пиротехниката ще допълнят вълшебното чувство, което завладява всеки от нас при появата на Дядо Коледа. Коледният концерт е първата продуцентска изява на първата дама на българския рок Милена Славова и на нейната фирма Mr. Rock Music  и столична община.
 "Българите били свикнали да ядат и да пият по празниците. Да клюмат още в 5 часа следобед. По мои наблюдения човек си стои със семейството на Бъдни вечер, а на Коледа се чуди къде да отиде да купонясва. Затова решихме, че 25-ти ще бъде идеалната вечер. Какви ли концерти се правят, но такъв български мегарок не е имало", каза Милена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар