8.04.2023 г.

Фенове на каяка отново се събират край язовир Копринка


За втора поредна година, на 22 и 23 април ще се проведе среща на любителите на каяк и SUP (дъска подобна на сърфа, която се управлява с гребло) на язовир „Копринка“. Миналогодишното събиране е било изключително успешно, което е мотивирало организаторите отново да изберат същата локация за провеждането на мероприятието и през тази година.

На нея ще бъдат обсъдени маршрути и дестинации за гребане в страната и чужбина, ще бъдат представени презентации и дискусии на отминали и бъдещи водни походи и приключения в страната и чужбина. Организаторите са предвидили гребане в язовир Копринка, а след това и почистване на бреговете му.
Начинаещите и бъдещи любители ще имат възможността да пробват каяк или SUP под ръководството на сертифицирани водачи, като за целта ще бъдат осигурени допълнителни едноместни и двуместни каяци и SUP дъски.
Всеки, който желае да участва в презентирането на интересни маршрути, отминали или бъдещи приключения, или просто да представи дейността на своят клуб/организация, е нужно да използва следната апликационна форма ->
 https://forms.gle/UvMtTuda78vuKL7PA
Пълната програма за събитието може да видите 
тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар