20.09.2017 г.

Без 13 звезди на Барса ще играят мача на Стоичков под Аязмото

Днешният мач на Стоичков и сие, който ще се играе на стадион „Берое” от 20 часа, ще бъде без куп звезди, които първоначално бяха обавени, че ще участват. Доста разочароващо за зрителите, които ще гледат на живо срещата, която ще излъчи и една от националните телевизии.
От първоначалния списък с бивши звезди на "Барса" по различни причини ще отсъстват 13 души. Това са вратарят Витор Баия, Патрик Андерсон, Джанлука Дзамброта, Ерик Абидал, Фернандо Коуто, Луис Карерас, Гийермо Амор, Людовик Жюли, Гайска Мендиета, Едгар Давидс, Шимао Саброса, Роналд де Бур и Георге Хаджи. 
В състава, който бе гръмко анонсиран като "Дрийм тим" на "Барселона", ще са все пак ветерани като Андони Гойкоечея, Кике Естебаранс, Хулио Салинас, Георге Попеску, Серхи Бархуан, Санти Ескеро, Мигел Надал, Яри Литманен. Техен треньор ще бъде Алберт "Чапи" Ферер. Камата ще играе и за двата състава. На пресконференция вчера, той похвали Стара Загора където бил прекарал – „най-трудните шест месеца от кариерата си…” Той не пропусна да напомни, че под Аязмото е играл и един от най-великите български голмайстори – Петър Жеков.

Няма коментари:

Публикуване на коментар