1.09.2017 г.

Тийн-уеб герои се срещат с феновете си на 9 и 10 септември

Актьорите от „Не така, брат!“, „Следвай ме“ и „Апартамент 404“ влизат в ново амплоа, което ще ги срещне с феновете им.
Зоната на  Vbox7.com ще бъде едно от най-забавните и интересни места на най-голямото събитие в съвременната поп-култура у нас – Aniventure Comic Con. В нея за първи път на едно място ще се съберат „онлайн супер героите“ на България – любимите лица от българските уеб сериали, които този път ще влязат в ново амплоа.

Тази есен във Vbox7.com ще се завърнат нови сезони на три супер продукции, събрали над 32 милиона гледания онлайн и над 220 000 фенове в интернет до момента – награденият за най-добър уеб сериал на годината   „Не така, брат!“, втори сезон на тийн манията  „Следвай ме“, както и трети сезон на комедията „Апартамент 404“. 7Talents – създателите на топ поредиците, са подготвили специални изненади за феновете, в които лицата на уеб продукциите ще влязат в ролята на българските онлайн супер герои и ще се срещнат с феновете си на 9 и 10 септември в Inter Expo Center в специалната зона на Vbox7.com.

Ето и програмата:

Събота 9 септември

12:00 – 13:00 Типично
13:00 – 15:30 Следвай ме
15:30 – 17:30 Апартамент 404 + EVA

Неделя 10 септември

12:00 – 13:00 Цецо (Ctrl + Alt + Del)
13:00 – 15:30 Не така, брат!

На 9 септември в зоната на феновете ще могат да се срещнат със своите любими герои от най-гледаните тийн сериали в мрежата -
 “Супер Бела“ - поп сензацията Тита (Христина Христова) и “Супер София“ - моделът Лина Роскин, Филяка и Ванката от „Типично“. Феновете ще могат да се срещнат и с героите от уеб тийн комедията „Апартамент 404“. Автографи ще раздава репортерът Боби Касиков и главен герой в продукцията, познат като Велко. „Супер Велко“. Там ще са и Ванеса Георгиева и Стоил Стоянов.
На 9 септември феновете ще могат да се срещнат и с Ева Георгиева – EVA. Потребителите вече я познават от ролята й на Бети в пародийната поредица „Кифла”. От „Не така брат” – героите саМино Караджов, Ана-Мария Янакиева и Надя Петрова, те ще са в зоната на 10 септември. „Супер Мишо“ ще покаже колко е умен, а „Супер Беа“ ще разкрие какво е да си най-харесваното момиче в училище.

На 6 септември започва новият сезон на сериала, който се казва „Смяна на местата“ и обещава още повече тийн забавление за всички фенове.

Плеядата от уеб тийн звезди ще завърши „Супер Цецо“ от „Ctrl + Alt +Del“.
Освен срещи със супер уеб героите, в супер зоната на Vbox7.com, посетителите ще могат да участват в различни забавни активности през двата дни на Comic Con. Феновете ще бъдат зарадвани с интерактивни куизове с награди, а също така ще могат да си направят незабравими снимки. Билети за Aniventure Comic Con са в продажба.

Няма коментари:

Публикуване на коментар