6.01.2022 г.

След Стара Загора, Стоичков ще рекламира и България

 


Христо Стоичков отново става рекламно лице на България, този път вербуван от спортния министър Христо Проданов. През 2004-а Камата бе рекламно лице на зимния ни курорт в Банско. Явно името му е привлякло много туристи и сега, този успех ще се затвърди с рекламирането на цялата страна? Всъщност, журналистите припомнят, че за тогавашната си акция, Стоичков получава луксозен мезонет в курорта.

Добре че не всички забравят момента, в който сърдитият Ицо казва, че България не му е дала нищо, след фиаското си като национален треньор. Сега явно вече му е дала или Камата просто така си живее, по Ботевски - силно люби и мрази, и говори, каквото му дойде, според настроението си. Щото е велик и точка.

Стоичков също стана и почетен гражданин на Стара Загора. Заслугата му към града се изчерпва с организирането на един бенефисен мач в града. Вярно прие наградата след година, но обеща да рекламира града по целия свят. Казват, че оттогава туристи от четирите посоки непрекъснато идват насам и ако не беше пандемията, градът щеше да бие по приходи от туризъм, не само Варна и Бургас, но и Казанлък...

Няма коментари:

Публикуване на коментар