2.10.2019 г.

Музикантите от „Остава” представят биографичната си книга в Стара Загора

Култовата българска група „Остава” отбелязва 27-ата годишнина от основаването си и представя първата си биографична книга, озаглавена "аз ОСТАВА".
Първоначалната идея за биографична книга се появява преди 8-9 години от журналиста Даниел Ненчев. Преди година тя се заражда и в главата на Георги Гаврилов, който заедно с издателство Scribens реализират това предизвикателство. Елин Рахнев дава идеята за заглавието, а Даниел Ненчев се включва с няколко негови интервюта с артисти и приятели на групата. Близо 300 страници чиста наслада за феновете на групата. Интервюта с всеки от членовете, но и с близки до групата поети, артисти, приятели. Визията е на Антония Георгиева, а фотографиите са дело на Добрин Кашавелов.
 Издателство Scribens обещават да продължат с издаването на биографии на български групи от 90-те под знака Scribens Acoustics.
 В Стара Загора, този петък – 4 октомври, книгата ще бъде представена в клуб 5thAvenue (бул. „Митрополит Методи Кусев“ 20) от 19:30 ч. От издателството ще дойде Георги Гаврилов, а от група Остава : Свилен Ноев, Георги Георгиев и Даниел Петров ще направят едночасов акустичен лайв.
Билети предварително в мрежата на epayGo или на място в деня на събитието.

Няма коментари:

Публикуване на коментар