23.01.2019 г.

„Предсрочно” откриват моста за кв. „Кольо Ганчев”

Трафикът в Стара Загора ще се отпуши, с откриването на моста за кв. „Кольо Ганчев”. Тази дълго чакана новина, слагаща край на транспортните премеждия на много заралии вече е факт, както е обявено – това става предсрочно. За да няма обидени, ето две съобщения, и то официални, които говорят за сроковете. Нека всеки си тълкува информацията както намери за добре…

№1: На 3 февруари ремонтираният мост към кв."Кольо Ганчев" ще бъде официално открит и движението ще бъде пуснато. Това каза за stz24 кметът на Стара Загора Живко Тодоров. "Вече имаме дата. Ще открием съоръжението официално. В момента се извършват довършителни дейности, но почти всичко е готово", обясни кметът. Той припомни, че по проект ремонтът продължава 270 дни. Съоръжението обаче ще бъде пуснато предсрочно. Ремонтът започна на 4 юни миналата година.
№2: "През летните месеци започва изпълнението на проекта за реконструкция на моста на бул. “Патриарх Евтимий“, който преминава над жп линията в Стара Загора. „На 30 май ще се подпише Акт 2 и строителят започва да работи“, съобщи кметът на града Живко Тодоров. Срокът за изпълнението е 4 месеца."

Няма коментари:

Публикуване на коментар