3.01.2020 г.

Within Temptation и Running Wild се присъединяват към Judas Priest на рокфеста в Могилово

В края на миналата година станаха ясни и трите групи хедлайнери на второто издание на Midalidare Rock in the Wine Valley, което ще се проведе от 17 до 19 юли край Чирпанското село Могилово.
Judas Priest ще отбележат 50-годишния си юбилей с голямо световно турни, което за щастие ще премине и близо до „Центъра на вселената”. За разлика от неуспешните навремето опити Стара Загора да стане един от центровете на големите рок събития, Могилово и винарна Мидалидаре демонстрират устойчивост, разум и перфектно планиране при провеждането на рокфеста в Долината на виното. Първото издание на Midаlidare Roсk in the Wine Valley бе в средата на юни 2017-а, благодарение на бизнесмена с казахстански паспорт Евгений Юсупов, собственик на винарския комплекс „Мидалидаре”. За организацията тогава много помогна и кметълът Цонко Цонев. Над 7000 рокаджии се събраха да видят и чуят групата на Удо Диркшнайдер, бивш фронтмен на ACCEPT,  Gotthard, плюс W.A.S.P. и Доро Пеш.
Тази година към Роб Халфорд и компания, които ще излязат на сцената на 19-ти ще се присъединят Running Wild, които идват за първи път в България и Within Temptation. Последната група има продадени над 3,5 милиона копия в целия свят. Добиват световната си слава със сингъла „Ice Queen“, а парчето им „All I Need“ беше част от саундтрака на сериала „Дневниците на вампира“, в който участва актрисата с български корени, Нина Добрев.
За концерта ще има видеостена, на която ще има гост вокалисти, които ще правят виртуален дует с Sharon den Adel – нещо, което до този момент не е правено у нас. В афиша ще бъдат включени и още рокаджии, чиито имена тепърва ще бъдат обявени от организаторите.

Засега тридневният билет струва 120 лева. Има и еднодневни пропуски – по 60 лева, а в деня, в който ще свирят Джудас – 80 лева. Деца до 12 години ще влизат безплатно, организиран е паркинг за 3500 коли, ще има и безплатна къмпинг зона, за притежетелите на тридневни билети. На сайта на Мидалидаре има специална секция за настаняването на тези, които предпочитат хотелите, като договорените цени ще са преференциални.

Няма коментари:

Публикуване на коментар