18.10.2024 г.

„Голяма книга на духовете“ с ново издание и с богати илюстрации


Излезе ново издание на най-предпочитаната книга за Хелоуин – „Голяма книга на духовете“ (издателство „Персей“). За този разкошен том с красиви цветни илюстрации обединяват таланта си Том Егеланд (един от най-четените писатели днес) и големият  илюстратор на книги Мариус Ренберг.

Независимо дали вярвате в съществуването на кръвожадни вампири и страховити върколаци, или не, книгата ще ви потопи в един страховит свят. Поглеждали ли сте всяка вечер преди лягане под леглото, за да сте сигурни, че отдолу не се крие чудовището от най-страшните ви кошмари? Събуждали ли сте се посред нощ, усетили студения полъх на тайнствено привидение, което сякаш иска да ви примами в друг отвъден свят? Независимо какъв е отговорът на тези въпроси, всеки от нас изпитва странно влечение към страшните истории и към трепета, който те пробуждат в примрелите ни от уплаха сърца. Затова смело открехнете тази врата към царството на мрака и безплътните сенки и се сблъскайте с най-големите си страхове в „Голяма книга на духовете“.

Страховитите истории за най-митичните ужасяващи същества са допълнени от богата енциклопедия на свръхестествените сили, от която ще научите много неща за прочути чудовища, древни демони и митични създания.

Книгите на Том Егеланд са неизменно в класациите за бестселъри и са преведени на близо 30 езика по света. У нас е популярен с романите си „Заветът на Нострадамус“, „Сребърниците“, „Евангелието на Луцифер“, „Ефектът на Лазар“, „13. апостол“ и др.

Тази година у нас излязоха романът му „Проектът Матусал“ с популярния му герой Бьорн Белтьо и трилърът „Очите на демона“, в който има загадка, подобна на историите в „Голяма книга на духовете“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар