20.07.2024 г.

MANOWAR е първият хедлайнер на рокфеста край Могилово догодина


Преди седмица приключи рокфеста край чирпанското село Могилово и вече е ясна първата група хедлайнер за следващата година. И тя не е случайна, в страната ни е гостувала вече няколко пъти, като най-паметен за феновете остана нейния петчасов концерт на морето, завършил с българския химн, изпълнен от рокаджиите… Билетите за концертът им са вече в продажба.

MANOWAR се завръщат в България!Те ще бъдат хедлайнер в първия ден на Midalidare Rock In The Wine Valley 2025, на 11 юли, петък.
„Специалният повод отбелязва дългоочакваното пето завръщане на MANOWAR в страната и това ще бъде най-голямата ни продукция в България досега“, споделят от групата.
MANOWAR подготвят ексклузивно шоу в чест на несравнимата лоялност на българските Manowarriors. Това ще бъде вечер на легендарни и вдъхновяващи метъл химни, изпълнена с несравнима енергия и най-вече с единството на Manowarriors, което превръща всяко изпълнение на MANOWAR в незабравимо събитие.
Празнувайки 45-ата годишнина от основаването си, MANOWAR ще тръгнат на турнето „Blood of Our Enemies Tour 2025“, с което ще отпразнуват съответно албумите „Hail To England“ и „The Sign Of The Hammer 2024“, както и ще представят допълнителни любими песни на феновете от огромната си кариера, разгърнати в чисто нова сценична продукция.
„От първия път, когато дойдохме тук през 2007г., ние се свързахме с хората в България“, казва басистът на MANOWAR,Joey De Maio. „Невероятната енергия, несравнимата страст и несломимият дух на нашите български фенове показаха на целия свят, че те са сред най-силните и най-добрите ни фенове! Горди сме да поканим всички да се присъединят към нас в красивата обстановка на MidalidareEstate и да отпразнуват заедно с нас върховната сила и мощ на истинския метъл!“
Тридневните билети за Midalidare Rock In The Wine Valleyса вече в продажба. Ограничено количество еднодневни билети ще бъдат пуснати в началото на 2025-а година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар