27.01.2017 г.

Снимка на заралийка избраха за корицата на новата книга на Нора Робъртс

Евдокия Георгиева от Стара Загора е икономист по професия, но се занимава с любителска фотография от няколко години. Нейна снимка е избрана за корицата на новата книга на световноизвестната писателка Нора Робъртс.
Нора Робъртс е носителка е на 19 награди „Рита” от Асоциацията на авторите на любовни романи на Америка. Тя заема почетно място в Залата на славата на асоциацията. Американската писателка от ирландски произход е една от най-успешните съвременни автори. Книгите й са продадени в над 400 милиона копия по света. През 2007 г. сп. "Тайм" я избра за една от 100-те най-влиятелни личности в света. 
Снимка дело на фотографката Евдокия Георгиева е предпочетена и от друга френска писателка за корица на роман от поредицата "Арлекин". Миналата година сред отличените наМеждународния фотографски салон във Варна е друга нейна творба, на която позира синът й.

От издателството "Харпър Колинс“ в Германия са харесали сред хиляди фотоси снимката на талантливата фотографка от Стара Загора. Тя е правена в лавандулови поля край Чирпан и ще украси романа "Кажи да на любовта" през септември.

Няма коментари:

Публикуване на коментар